Ungt firma med stor erfaring

Efter mange år i it-branchen faldt valget (og vores it-hjerter og it-hjerner) på Cherwell, fordi vi kunne se, at systemet var det bedste for vores kunder.

På verdensplan er Cherwell et af de førende systemer, men det blev først introduceret i Skandinavien i 2014. Vi er sikre på, at det også vil blive blandt de førende her, for vi ved, hvad systemet kan. Derfor blev vi alle certificeret hos Cherwell og har siden marts 2018 udelukkende løst Cherwell-opgaver.

Aim Right er et ungt firma, men vores samarbejde går længere tilbage:

Vi tre partnere mødtes i Globicon A/S, som Jeppe Jørgensen var medstifter og medejer af dengang. Da han solgte firmaet, blev vi alle ansat i Devoteam Globicon, så vi havde arbejdet sammen i henholdsvis fire og otte år, da vi besluttede os for at etablere Aim Right sammen. Derfor vidste vi både, at vi kunne stole på hinanden og var gode til at arbejde sammen. På det tidspunkt havde Jeppe allerede arbejdet sammen med Clever Choice om Cherwell-opgaver i fem år og er en af de første  i Skandinavien med en certificering.

Vores størrelse gør, at vi er meget fleksible over for vores kunder og hurtigt kan ændre i planlægningen, hvis der er behov for det.

Samtidig har vi let ved at trække på hinanden og genbruge hinandens erfaringer, fordi vi arbejder tæt sammen. Det sparer konsulenttid og sikrer samtidig en høj kvalitet.

Og så er vi de konsulenttyper, der gerne vil give et par timer i ny og næ for at beholde de gode kunder. For når I stoler på, at vi virkelig vil jer det bedste, kan vi meget bedre hjælpe jer, og så bliver det meget sjovere og mere tilfredsstillende at gå på arbejde.

På kundelisten er både danske kommuner og virksomheder fra pharmaindustrien og den finansielle sektor.

 

Vi er

Adresse:

Vesterbrogade 121, 6.
1620 København V

Bank: Nykredit
CVR: 39334410

Kontakt:

+45 31 20 68 78
jeppe@aimright.dk